Eladó családi ház Káva 29 990 000 Ft

Leírás

Gyümölcsössel, zöldségeskerttel, állattartásra is alkalmas ingatlan, nagy kerttel, 2szoba+hall, plusz konyhával, fürdővel, csendes, nyugodt környéken.


Káva településén, eladó egy 2 szoba+hallos önálló családi ház, melléképülettel, műhellyel, pincével, szabad területekkel, hátul gyümölcsössel, veteményeskerttel.


Önfenntartásra kiválóan alkalmas, az asztalos munkák saját keze művét dicsérik a tulajdonosunknak, pl. a szép nagy terasz, ehhez még gépek is rendelkezésre állnak.


Az ingatlanunk önmagában 2szobás, társalgóval, konyhával, fürdővel, konvektoros fűtéssel, plusz a rezsicsökkentés jegyében cserépkályhával, alkalmi áron, csak a hidegek beállta előtti költözéssel, tehermentesen, hamar birtokba vehetően.


Érdeklődés esetén várjuk hívásaikat a megtekintésre!


Az épület tetőcserén átesett, a nyílászárók újak, a villanyvezetékek már kicseréltek, ipari áram is bent van, vezetékes víz, csatorna természetesen adott, a ház két bejáraton keresztül elérhető, klimatizált, az új M4-esen a megközelítés is nagyon gyors és könnyű.


TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: hazikoponthu


Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.


2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)


 

Családi ház részletei

Ár: 29 990 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11354652
Cím: Monor, Ady E. U.130
Telek: 1522 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Kábel TV